HR EN


INFO ZA IZNAMLJIVAČE
DOKUMENTI I ZAKONSKA REGULATIVA
KONTAKT INFORMACIJE
  Šetalište Stare Isse 5, 21480 Vis       +385 (0)21 717 017      +385 (0)21 717 018       tzgvis@gmail.com

  FACEBOOK     INSTAGRAM

HR EN

Nezaobilazna odredišta Visa i okolice najbolje ćete upoznati izletima koji su sastavni dio turističke ponude.

 

Kulturna ruta

Gdje su ostaci rimskih termi, gdje se nalazio antički teatar, u kojoj je kući živio Ranko Marinković, a koju je sagradio hvarski pjesnik Hanibal Lucić, zašto je Vis kroz povijest bio važno strateško uporište ... tek je manji dio zanimljive viške povijesti i kulturne tradicije s kojom se možete upoznati na nekoj od kulturnih šetnji po gradu.

Saznajte više  

Zelena špilja

Osim agencija koje u svojoj ponudi imaju posjet Zelenoj špilji, u ovu prekrasnu morsku pećinu na otočiću Ravniku, moguće je doploviti iz uvala Milne i Rukavca koje se nalaze na jugoistočnoj obali Visa.

Saznajte više  

Vinske rute

Sve ambiciozniji i kvalitetniji hrvatski vinari žele da upravo njihov proizvod postane jedan od temeljnih aduta turizma.

Saznajte više  

Modra špilja

 Izlet u Modru špilju neizostavni je dio ponude većine turističkih agencija na otoku.

Saznajte više  

Obilazak bivših vojnih zona

Još jedan kopneni izlet koji uključuje posjet tajanstvenoj Veloj Glavi, bivšoj vojarni smještenoj u geometrijskom središtu otoka, zatim penjanje po topovskim utvrdama na rtu Stupišće te šetnju morskim tunelom u uvali Parja.

Saznajte više  

Kraljičina špilja

Ovaj pješački izlet koji uključuje i polusatnu vožnju makadamom do sela Oključna, koje se nalazi visoko iznad istoimene uvale na sjevernoj obali otoka, organiziraju agencije Visit i Alternatura.

Saznajte više