HR EN


INFO ZA IZNAMLJIVAČE
CONTACT INFORMATION
  Šetalište Stare Isse 5, 21480 Vis       +385 (0)21 717 017      +385 (0)21 717 018       tzgvis@gmail.com       FACEBOOK   

  03.05.2021, 13:03h

Cijepljenje iznajmljivača!

 Poštovani iznajmljivači, Ministarstvo turizma i sporta nam je uputilo dopis kako bi prikupili podatke o zainteresiranim iznajmljivačima za cijepljenje.

Kako je rok vrlo kratak, molimo vas da oni koji žele, žurno iskažu interes za cijepljenje. Cijepljenje je naravno dobrovoljno i odnosi se samo na privatne iznajmljivače na koje glasi Rješenje o odobrenju pružanja ugostiteljskih usluga u domaćinstvu

Zaprimljene baze podataka će se dostaviti nadležnim županijskim zavodima za javno zdravstvo koji će organizirati cijepljenje na zajedničkim punktovima za cijepljenje opće populacije ili na neki drugi prikladan način o čemu će iznajmljivači biti pravodobno obaviješteni.

Termini cijepljena ovisiti će isključivo o prioritetima koje određuje Hrvatski zavod za javno zdravstvo te nadležni lokalni i područni zavodi za javno zdravstvo i institucije koje provode cijepljenje, dok će mogućnost odabira određene vrste cjepiva ovisiti o dostupnosti cjepiva na određenoj lokaciji u trenutku cijepljenja.

 Ako se želite prijaviti, molimo pošaljite nam NAJKASNIJE DO SRIJEDE (05. svibnja 2021., do 12 sati) na direktortzvis@gmail.com sljedeće podatke:

IME I PREZIME,
DATUM ROĐENJA,
OIB,
MBO (MATIČNI BROJ OSIGURANIKA HZZ),
MJESTO GRAD/OPĆINA (PREBIVALIŠTA),
POŠTANSKI BROJ,
BROJ MOBITELA,
ADRESA E-POŠTE.

Direktor  TZG Visa                                                             

Ivo Fiamengo