Manifestacija "Vis na rivi" 2013

Ur.broj: 16 / 2013
Vis, 04. 06. 2013.god.

U svrhu promocije otoka Visa i viških otočkih proizvoda Turistička zajednica grada Visa ustupa svoj štand na rivi i objavljuje slijedeći

POZIV
o sudjelovanju na manifestaciji "VIS NA RIVI"

Pravo sudjelovanja na Manifestaciji, odnosno besplatnog korištenja štanda u periodu od 15. lipnja – 15. rujna 2013. god. imati će proizvođači koji ispunjavaju slijedeće uvjete:

UVJETI:

 1. Izlagači moraju imati registriranu djelatnost, a za potrebe prehrambenih proizvoda dokaze o zdravstvenoj ispravnosti istih.
 2. Prednosti pri odabiru imati će izlagači prema slijedećim kriterijima:
  • proizvođači s područja otoka Visa s proizvodima/uslugama koji/koje nose barem jednu od oznaka: Hrvatska kvaliteta, Izvorno Hrvatsko, Zaštita oznakom izvornosti i Zaštita zemljopisnog podrijetla
  •  udruge proizvođača
  • nastavne i školske ustanove s područja otoka Visa vlastitim proizvodima
 3. Na natječaju mogu sudjelovati i udruge te pojedinci koji svojim programom i vještinama mogu prezentirati kulturno, povijesno, tradicionalno ili drugo nasljeđe te suvremene izražaje nastale na otoku Visu.
 4. Ne postoji zakonsko ili drugo zajamčeno pravo sudjelovanja u Manifestaciji.
 5. U slučaju da više proizvođača koji ispunjavaju uvjete iskažu interes za izlaganje raspored izlaganja će se naknadno utvrditi između izlagača i TZG Visa.

Prijavnica za ispis

Molimo Vas da Vaše prijavnice čitko ispišete i dostavite u ured TZG Visa, zajedno sa potrebnom dokumentacijom.Prijavnice možete preuzeti u uredu TZG Visa ili preuzeti sa web stranica Turističke zajednice grada Visa.

Rok za prijavu je 8 dana od dana objave (do 12.06.2013.g.).

Dir. Ureda TZg Visa
Ivo Fiamengo

Interaktivna karta

Odaberite kategoriju i krenite!

Kreni!